Јахја Кемал учествуваше на INFOMATRIX 2018 во Букурешт,Романија

521 проекти од 43 земји оваа година се квалификуваа на финалниот натпревар INFOMATRIX 2018 ПСУ Јахја Кемал учествуваше со 28 ученици со 19 проекти од...

Виталиа создава здрави навики за исхрана кај децата од рана школска...

Компанијата за здрава храна Виталиа во рамките на својот успешен проект „5-ка за здрава храна", веќе 6 години врши едукација на најмладите за важноста...

Најчитано

Street ART

Отворен е првиот “селфи” музеј: “Денес луѓето не сакаат само да...

Во калифорнискиот град, Глендејл отворен е првиот "селфи" музеј, во кој посетителите се повикани да ги "истражуваат корените на овој друштвен феномен", пренесуваат американските...

Анастазија Аранѓеловиќ, еден од дваесетте постдипломци на програма на Универзитетот „Колумбија“:...

Анастазија Аранѓеловиќ од неодамна се вброи меѓу дваесетте магистранди од цел свет на престижната програма на Универзитетот „Колумбија“ во САД, една од најпосакуваните научни...

ФИЛМ

Најново

------- ПСИХОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА -------