ИСЦЕЛИТЕЛ

266

Механичар од железничко депо, немајќи пари да купи лекови, му дава на татко му колач направен од украдена марихуана за да му ги ублажи болките од рак, меѓутоа е притиснат од криминалците кои си ја бараат дрогата назад и соседите-душкала кои во него гледаат нова надеж, исцелител.

Оригинален наслов: Исцелител
Почеток на филмот: 20.11.2017
Траење на филмот: 114 Минути
Земја / година: MKD/2017
Жанр: Комедија, Драма
Глумци: Благој Веселинов, Анастас Тановски, Аксел Мехмет, Александар Михиќ, Мирослав Петковиќ
Режија: Ѓорче Ставрески
Дистрибутер: Fragment Film
Возрасна Категорија: (16)

 

СОДРЖИНА

Механичар од железничко депо, немајќи пари да купи лекови, му дава на татко му колач направен од украдена марихуана за да му ги ублажи болките од рак, меѓутоа е притиснат од криминалците кои си ја бараат дрогата назад и соседите-душкала кои во него гледаат нова надеж, исцелител.

http://www.cineplexx.mk/movie/iscelitel/