ТАТО СЕ ВРАТИ 2

501

Бред и Дасти успеаја да го постигнат невозможното: примирје и заедничко татковство. Сето тоа делува доста хармонично се додека Дастиевиот мачо татко Курт и емотивниот татко на Бред, Дон не се најават дека доаѓаат за Божиќ. Курт (Мел Гибсон) ќе внесе раздор помеѓу Дасти и Бред со своето наметнување на мислење и несогласување со нивните заеднички одлуки поврзани со одгледувањето на нивните деца. Ќе успеат ли Дасти и Бред да му докажат на Курт дека нивниот модерен начин на одгледување е соодветен и ќе успеат ли да го спасат заедничкиот Божиќ?

Оригинален наслов: Daddy´s Home 2
Почеток на филмот: 23.11.2017
Траење на филмот: 104 Минути
Земја / година: USA/2017
Жанр: Комедија
Глумци: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, John Lithgow
Режија: Sean Anders
Дистрибутер: Konstantin Film MKD DOOEL Skopje
Возрасна Категорија: (12)

 

Повеќе на:

http://www.cineplexx.mk/movie/daddys_home_2/