Дидактички дрвени играчки за забавен Велигден

117

Велигден се наближува, а по тој повод денес во прилог ќе Ви дадеме неколку идеи кои се осмислени од страна на хрватката Ина Шуткар Марковиќ од брендот My Green Home. Од оваа работилница произлегоа производи за претстојните празници кои следуваат.

Овие прекрасни украси и декорации се со велигденска тематика. Ина Шуткар, основачката на брендот е позната по дрвени персонализирани детски играчки и декоративни предмети за дом, а покрај тоа изработува дрвени автомобили, сложувалки, игри за меморија, активни коцки за игра.

Велигденските асортимани се состојат од прекрасни дидактички играчки, почнувајќи од играта за меморија со зајаци и боречкото семејство зајаци до украсни предмети за дома: дрвени пуканки и јајца, јајца во облик на пиле и дрвени зајаци персонализирани со текстови по желба.