Еве како вчера се дејтавме на КОНЕКТ во Карев, со лабаво музиче и супер атмосвера

2939

Последниот фестивалски настан на годинешниот Конект се случи во средното училиште „Никола Карев“ каде учесниците учествуваа во рандеву или брзо запознавање/speed dating.

Петочки се дејтавме во СУГС Никола Карев. Се уживаше со тивко музиче и по некое кафенце и сокче, во запознавање на учесниците. Секој си има партнер и тема на разговор, актуелна кај нас младите.

Еве како вчера се дејтавме во Карев со лабаво музиче и супер атмосвера. Еве ви сликички па погледнете како си поминавме:❤️   

Image may contain: 4 people, people sitting and indoor

Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 7 people, people smiling, people sitting, table and indoor

Image may contain: one or more people

Image may contain: 1 person, sitting, table and indoor

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and shoes