Сакате ли виртуелно да се прошетате на Месечината?

1349

Дали некогаш сте посакале одблиску да видите како изгледа нашиот природен сателит. Научниците од НАСА направиле видео користејќи фотографии од различни временски периоди. Ова е единствена можност да видите како би можело да изгледа Месечината одблиску.